lauantai 4. toukokuuta 2024

Lintukodossa

 


Nämä valokuvat otin vapaapäivänäni. Olin hyvillä mielin puunatessani kotia. Katselin tyytyväisenä puhtaudesta kiilteleviä kylpyhuoneen avohyllyjä - ja mielessäni välkkyivät jo ikkunanpesu sekä parvekkeen laittaminen kesäkuntoon. Sitten naapurin jo valmiiksi luulemani remontti jatkuikin yllättäen ja pakenin kotoa hippulat vinkuen. Ilmoitustaulun lappu kertoi koruttomasti, että remontti jatkuu toukokuun lopulle. Nyt ei nappaa juuri mikään. Koti on vain se paikka, jossa nukutaan. Jos aina sitäkään. Aloin jo napsimaan lisätyövuoroja arkivapaille. On helpompaa mennä töihin kuin ostoskeskukseen pyörimään.

On harmi, että sääkartta lupailee alkavalle viikolle räntäsadetta ja kylmää. Muuten olisin mennyt etsimään sisäistä tyyneyttäni jonkun käkkyrämännyn alle. Tai meditoinut auringonpaisteessa rantakalliolla. Nyt joudun miettimään vähän luovempia ratkaisuja löytääkseni lepoa, rauhaa ja hiljaisuutta.

Jotain hyvääkin. Iloitsen värikkäistä kesälakanoista, jotka löysin pitkästä aikaa liinavaatekaapin pohjalta. Noissa on niin mukavaa kesämökkihenkeä. Myös luonnon yhtäkkinen vehreys ja vihreys innostaa. Koivujen hiirenkorvat ovat ihan mahdottoman kauniit. Seuraavaksi odotan valkovuokkojen kukintaa.

Kelloni pirahtaa taas aamulla puoli kuusi, joten suuntaan tästä hiljalleen nukkumaan. Ensi kertaan!

2 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Toivotaan että remontti valmistuu pian ^_^ Ihanat kuvat, jälleen kerran.

Mannaryyni kirjoitti...

Kiitos jenni. Remonttiäänistä olen nautiskellut tänäänkin, mutta uskon ja toivon kovasti, että loppusuoralla ollaan. Jeeeee!