keskiviikko 22. toukokuuta 2024

Aurinkoisia kesäpäiviä

 












Lisätöiden tekeminen karkasi minulta niin sanotusti lapasesta. Tunti tai pari siellä ja päivä täällä. Ennen kuin huomasinkaan painoin useamman viikon töitä parin hassun ykkösvapaan voimin. Siinä vaiheessa nappasimme kämpän Helsingistä ja lähdimme tasaamaan pulssia. Aika monessa puistossa tuli hengailtua - ja se oli ihanaa. Piknik-eväiden kanssa ja ilman. Museokorttia hyödynsimme, kun se vielä voimassa on. Roihuvuoren kirsikkapuiden kukintaa kävimme ihastelemassa. Ostoksillekin eksyin. Kotiin toin tuliaiseksi Ateneumista napatun Ellen Thesleffin Omakuva-julisteen sekä nahkaiset marokkotossut.

Parvekelasit sain kiireiden keskellä pestyä ja parvekkeen siivottua. Ihmettelen moista reippautta vielä vähän itsekin. Kävin hakemassa suuren keijunmekon roikkumaan ja rönsyilemään parvekkeen laipiosta. Se on todella kaunis. Muiden kesäkukkien hankinta olkoon seuraavien vapaapäivieni projekti. 

Seuraavaksi matkaamme sukuloimaan. Kummipoika täyttää vuosia ja miehen siskoakin olisi mukavaa nähdä pitkästä aikaa. Sen jälkeen kutsuukin varmaan jo Kerimäki. Työvuorolistat lupailevat minulle pitkiä vapaita ja keveämpää elämää. Näin kesän kynnyksellä aion tarttua tarjoukseen ja ottaa rennommin.

Nyt on luvassa kokkauspuuhia ja illaksi suuntaan töihin. On sen verran hieno päivä, että nappaisin mieluummin pyörän alleni ja suuntaisin luontoon. Ihanaa iltaa teille muille, nauttikaa!

Ei kommentteja: