perjantai 14. heinäkuuta 2023

Arkisia iloja

 


Täytyy myöntää, että on ollut aika hektisiä päiviä työpaikalla viime aikoina. Kesälomien lisäksi lukuisat työlomat ovat aiheuttaneet vajausta henkilöstössä. Eilen järkytyin, kun tajusin, ettei sille vajaukselle ole edes luvassa loppua. Ei ainakaan ennen minun kesälomaani. Lonkan kipuilu on ruvennut hiljalleen palailemaan tiukentuneen työtahdin takia. Nyt joudun jännittämään, että pysynkö jaloillani aina viimeiseen työpäivään saakka vai joudunko jäämään kesälomalle sairasloman kautta. 

Tällä viikolla oli yksi vapaapäivä. Vietin sen kotona suursiivouksen parissa. Oli aika rentoa siivousta, joka eteni poliisisarjan murhamysteerien lomassa. Nyt kotona on taas puhdasta ja siistiä. Palkitsin itseni ahkeruudesta kesäisellä tyynynpäällisellä, jonka huomasin alennusmyynnissä tänään. Uutta puuteria lähdin pikaisesti ostamaan ennen iltavuoron alkamista. Tyynynpäällinen oli mukava bonus. 

Työvuoro päättyi jo ajat sitten, mutta olen vähän ylikierroksilla vieläkin. Onneksi olen jäämässä vapaille. Saan elämääni jotain muuta ajateltavaa. Maiseman vaihtaminenkaan ei olisi yhtään pöllömpi ajatus. Kesäisestä Suomesta löytyy varmasti joku kolkka, jonne voisin piiloutua hiljentymään.

Ei kommentteja: