keskiviikko 28. joulukuuta 2022

Viimeisiä viedään

 

Jouluaattoni oli odotettua mukavampi. Heräsin yövuoron jälkeen kahden paikkeilla päivällä, keitin itselleni puoli pannullista suklaakahvia ja sytyttelin kodin täydeltä tuikkuja sekä kynttilöitä. Siinä katselin illan hämärtymistä ikkunasta, mietiskelin syntyjä syviä ja vahtasin sivusilmällä jouluohjelmia. Oli sen verran reipas olo, että laittelin jouluillallista himppusen pidemmän kaavan mukaan kuunnellen samalla joululauluja. Aterian jälkeen avasin kissun kanssa lahjapaketit ja lähdin kävelemään töihin.

Työvuorolistan mukaisesti tarkoituksenani oli jäädä joulupäivän aamuna nautiskelemaan ansaituista vapaapäivistä, mutta teinkin töitä koko joulun, kun kerran alkuun pääsin. Vasta myöhään tapaninpäivän iltana kaaduin sohvalle lepuuttamaan kipeää lonkkaani. Nyt vapaata on edessä lähes viikon verran. Eiköhän tässä siis ehdi lepäämään yllin kyllin. Kerrassaan mitään suunnitelmia ei ole laadittuna.

Joululahjoissa oli satsattu tänä vuonna hyvinvointiin. Hierontamaton saimme puolison kanssa yhteiseksi lahjaksi. Sen lisäksi minä sain lahjakortin hierontaan/hemmotteluhoitoon. Ehkä noissa on ideaa loppuvuoden vapaapäivien aktiviteeteiksi. Eipä tässä muuta. Lepposia vuoden viimeisiä päiviä!

Ei kommentteja: