tiistai 20. joulukuuta 2022

Käy lämmin henkäys talvisäässä

 
Sadatta postausta viedään. Joulun merkeissä tietysti, sehän nyt on selvää. Tervetuloa mukaan!

Jouluinen Porvoo jäi näkemättä. Luvassa oli lähtöpäivälle kerrassaan surkeaa ajokeliä, taivaan täydeltä räntä/vesisadetta ja suojasäätä. Seurasimme tiivisti sääennustusta useita päiviä ja toivoimme sormet ristissä käännettä parempaan. Sellaista ei kuitenkaan ilmaantunut. Paria päivää ennen lähtöä tein mielestäni järkevän ratkaisun ja peruin hotellivarauksen. Olihan se suuren suuri harmi ja kirveli mielessä monta päivää, mutta eiköhän tässä elämässä ehditä jouluisaan Porvooseen. Toivon ainakin.

Reissun peruunnuttua hain lohdutukseksi amarylliksen punaisella twistillä, pullon parempaa kuohuvaa ja kokoelman joulusuklaita kaappiin. Sen jälkeen kaivelin kaikki mahdolliset joulukoristeet laatikoista ja kaapin perukoilta esille. Joulusisustus oli mielessäni, mutta uusia koristeita en tahtonut ostaa. Onneksi sain loihduttua toivomaani juhlatunnelmaa yhdistelemällä jo olemassa olevia koristeita.

Miehen syntymäpäivää juhlittiin kahden kesken eilen. Käytiin ulkona syömässä ja kippisteltiin kuohuvalla. Tänään olen viettänyt päivää suklaarasia sylissä sohvalla ja katsonut jouluisia elokuvia sekä sarjoja. Olen onnistunut karsimaan pahimmat jouluimelyydet ohjelmistostani pois ja nauttinut jouluisesta tunnelmasta. Sanotaanko kuitenkin, että liika on liikaa. Sokerihumala sekä jouluinen kuvasto alkavat jo hiljalleen riittää ja paluu arkeen alkaa tuntua ihan hyvältä ajatukselta. Huomenna onkin viimeinen vapaapäiväni ennen joulun työputkea. Oikein hyvää, rauhallista ja tunnelmallista Joulua Teille muille. Nauttikaa!

Ei kommentteja: