lauantai 23. joulukuuta 2023

Joulu on jo ovella

 

Jouluruoat on hankittu, joulusiivoukset tehty ja joulukukat kannettu kotiin. Tänä vuonna hankin olohuoneeseen huonekuusen ja leikkoamarylliksiä kera koristeheinien. Keittiössä tuoksuvat valkoiset hyasintit. Yhden joulukoristeen hankin itselleni lahjaksi. Olen haaveillut vuosien ajan olkisesta himmelistä, joten en jäänyt miettimään, kun bongasin kauniin sellaisen pop up -myymälässä. 

Aattoa juhlitaan kahdestaan kotona. Päivällä on tarkoitus mennä nauttimaan joulukirkon tunnelmasta. Illalla taas on luvassa jouluillallinen, kuohuvaa ja muutama paketti. Alunperin ajatuksena oli lähteä Katajanokalle. Löysin sieltä kauniin kaksikerroksisen huoneiston saunalla ja suurella kylpyammeella. Tarkemman pohdinnan jälkeen totesimme, että ehkä joulu tuntuu enemmän joululta kotona. Reissutilaisuuksia tulee kyllä pilvin pimein talven ja kevään mittaan. Kesästä puhumattakaan.

Olisin halunnut valokuvailla kodin joulutunnelmia enemmänkin, mutta tämä päivä oli aivan liian hämärä kuvauspuuhiin. Onneksi vuoden pimein aika on käsillä, nyt suunta kohti valoa. Hyvää Joulua!

3 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Suloinen tuo kynttilänjalka! Himmeli on sellainen juttu, jonka haluaisin opetella joskus. Mulla on lasipuikkoja sitä varten hankittuna, eli tekisin lasihimmelin. Äiti teki olkihimmeleitä joskus kun olin teini. En oikein osannut silloin arvostaa ja nyt osaisin. Sun himmeli on kaunis!
Hyvää Tapaninpäivää ja vuoden loppua! ❤️

Mannaryyni kirjoitti...

Kiitos Thilda. Itse nautin tuosta kynttilänjalasta myös, tulen siitä hyvälle tuulelle. Lasipuikot kuulostavat upeilta. Himmelistäsi tulee varmasti kaunotar. Tuo valitsemani malli on kuulemma vuosikymmenten takaa. Sen on suunnitellut poika, joka on nykyään 47-vuotias. Hän suunnitteli lapsena himmeleitä ja minä samanikäisenä leikin Neiti Etsivää lähimetsässä...

Kiitos Thilda, sitä samaa toivon ja toivotan sinne!

Thilda kirjoitti...

Ohhoh!! 😲 Minä varmaan samaan aikaan luin Aku Ankkaa, ja leikin salapoliisia… 🤦‍♀️😂