keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Uusimmat kuulumiset

 Valokuvausharrastukselle ei ole ollut lähipäivinä aikaa, eikä liiemmin jaksamistakaan. Tämän postauksen kuvituksena ajattelin käyttää taannoisen Helsingin matkan kuvia. Designmuseossa ja museon kulmilla ollaan. Paitsi tietysti viimeisessä kuvassa, jossa poikkesin kurkistamassa Moko Market Cafe & Storea. Harmittaa kovasti, etten tajunnut ottanut sinä päivänä kameraa mukaan lähtiessäni kaupungille. Olisipa ollut tarjota blogiin muutakin kuin muutama hassu kännykkäräpsäisy reissun päältä.

Viime viikon vietin sängyn pohjalle käpertyneenä. Minulla oli syysflunssa kuumeineen kaikkineen. Sen jälkeen kävin pari päivää töissä ja nyt nautiskelen vapaapäivistä. Tai miten sen nautiskelun nyt ottaa, kun vettä sataa kaatamalla ja taivas on harmaa. Huomiseksi on luvattu aivan samanmoista säätä, sitten palaankin takaisin töihin. On vielä tulossa harvinaisen pitkä työputki. Voi huokaus sentään.

Töissä oli harvinaisen raskaita päiviä ja työyhteisökin tuntui raskaalta. Kotimatkalla pyörän päällä hahmottelin mielessäni jo irtisanoutumiskirjettä. Ehkä en ole ihan näin radikaalilla fiiliksellä tänään, mutta voisihan sitä ruveta katselemaan ympärilleen. Uudet ja raikkaat tuulet voisivat tehdä hyvää.

Kello on sen verran paljon, että pakkailen kimpsuni kasaan ja suuntaan uimahallille. Reippailu vedessä, lämmin poreallas ja sen päälle sauna. Toivon, että palaan rentona ja stressittömänä kotiin.

2 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Tuo tekstiilinäyttely olis kyllä niin mielenkiintoinen nähdä!
Mulla on ollu blogien lukemisessa tauko ja luinkin nyt monta postausta peräkkän. Huh, sain melkein suljetunpaikankammo-kohtauksen, kun eläydyin sinne roskakatokseen. 😳
Tuo airbnb:n kokeilu on mulla vielä edessä, mutta se olis kyllä hyvä vaihtoehto! Mieli jo vaeltaa matkoille. 😊

Mannaryyni kirjoitti...

Viihdyin kyllä, suosittelen. Ateneumiinkin tekisi taas mieli, tällä kertaa impressionismin ihmeitä näkemään.

Blogitauko tuli minullakin. Odotan jo innolla sinun uusimpia kuulumisiasi!

Tuo oikeasti on hyvä vaihtoehto. Ihan kuin olisin asunut hetken Helsingissä. Tai no, saatoin ainakin kuvitella niin!