perjantai 27. marraskuuta 2020

Marraskuun loppupäiviä
Täällä taas koneen ääressä. Minä ja lasillinen uuden sadon viiniä. Paljon enempää en sitten uskallakaan maistella, sillä menen huomenna yllättäen iltavuoroon. Luovuin pitkin hampain huomisesta vapaapäivästäni, kun minulle soitettiin töistä. Pitkin hampain siksi, että astma on ollut jostain syystä viime päivinä huonompana. Lisätöiden paiskominen ei todellakaan paranna tilannetta.

Viimeisestä vapaapäivästä nautiskelin käymällä hammaslääkärissä. Mikäpä ihanampaa. Sen jälkeen poikkesin pikaisesti optikolla. Uudet silmälasini vaativat nimittäin vielä himpun verran säätöä. Velvollisuuksia siis velvollisuuksien perään. Sen verran nautiskelin elämästäni, että pistäydyin kahvilassa syömässä aamupalaa reissun päätteeksi. Sitten suhailinkin jo kiireellä kotiin imurin varteen.

Olen nukkunut luvattoman huonosti monena yönä. Sen takia päätin eilen, että pysyn sitkeästi sängyssä ja nukun niin kauan kuin sielu sietää. Kissan mielestä ajatus oli mitä parhain ja se käpertyi peiton alle selkääni vasten torkkumaan koko aamupäiväksi. Täytyy myöntää, että kaikki se nukkuminen teki hyvää. Nyt jaksan taas vähemmilläkin unilla. Huomisen työillan jälkeen suuntaan sunnuntaina aamuvuoroon. Tuollainen illasta aamuun siirtymä on juurikin sellainen tilanne, josta univelkaa syntyy.

Seuraavaksi taidan kaivella paistinpannun esille ja pistää ahvenet voinokareeseen paistumaan...

Ei kommentteja: