perjantai 5. maaliskuuta 2021

Kevätauringon lämmössä

Perjantai-ilta on jo pitkällä, mutta istun yhä sohvalla ilman valoja. Vilkuilen ikkunasta ulos teekupponen kourassa ja odotan, että taivaanranta punertuu. Tuntuu keväältä - ja se on ihanaa. 

Tänään oli niin ihanan valoisa ja aurinkoinen päivä, että oli pakko puhaltaa pölyt kamerasta ja räpsäistä muutama valokuva kotoa. Onneksi viikonlopulle on sentään luvassa pilvistä. Minähän sain jonkin hetkellisen mielenhäiriön ja ajattelin, että olisi mukavaa luopua parista vapaapäivästä ja mennä viikonlopuksi töihin. Täytyy tunnustaa, että nyt vähän harmittaa, mutta eihän lisäpalkka ole ikinä pahitteeksi. Etenkään silloin, kun kylpyhuoneen lattialaattojen saumat tarvitsevat uutta laastia.

Hääpäivää juhlittiin tosiaan miehen kanssa pienimuotoisesti keskiviikkona. Söimme silloin illalliseksi ennakkoon tilaamaamme pizzaa, jossa oli täytteenä kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, prosciutto-kinkkua, rucolaa, parmesaania ja mascarpone-juustoa. Jälkiruokana oli palaset sitruunapiirakkaa kermavaahdolla, marengeilla ja mansikkasiivuilla. Tarvitseeko minun edes mainostaa, että herkullista oli.

Kello on sen verran, että ruokakauppaan tästä on hiljalleen suunnattava. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja: