tiistai 16. maaliskuuta 2021

Kukkia siellä ja kukkia täälläTulin tänä aamuna kotiin yövuorosta ruokakaupan kautta. Poistomyynnissä oli valtavasti parhaat päivänsä nähneitä kukkakimppuja. Yhden keväisen kimpun poimin ostoskoriini ihan valokuvaamista ajatellen. Täytyy myöntää, että minulla oli kotiuduttuani hetken verran aika hauskaa kuvia suunnitellessa ja räpsiessä. Lisääkin on luvassa. Kameran akku on nimittäin jo ladattu huomista aamua varten.

Eipä tässä muuten ihmeitä kuulu. Töiden vastapainoksi kulutan aikaani sohvalla jalat ylhäällä ja selailen suoratoistopalveluiden ohjelmatarjontaa. Kevään etenemistä odotan, auringon paistetta ja ränneistä solisevia vesiputouksia. Hankin Ikeasta taannoin roikkuvia parvekeruukkuja. Tänä kesänä aion viritellä yrttipuutarhan parvekkeelle kasvamaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Basilikaa, timjamia, tilliä, persiljaa ja korianteria ehkä. Johonkin purnukkaan voisi nakata myös salaatin siemeniä kasvamaan. 

Suunnittelin alustavasti omia työvuorolistojani yöllä. Työpaikallani kokeillaan parhaillaan autonomista listasuunnittelua, mikä tuo työntekijöille enemmän vaikutusmahdollisuuksia omien vuorojen kanssa. Toukokuun vuorolistaan kirjoitin lyijykynällä sanan kesäloma ja laitoin kysymysmerkin perään. Näiden lumimassojen keskellä ajatukset tulevasta kesälomasta tuntuvat jokseenkin kaukaisilta.

Ei kommentteja: