perjantai 16. kesäkuuta 2023

Kesäloman kynnyksellä

 


Viiden päivän työputki venähti huomaamatta kuuden päivän mittaiseksi. Sen seurauksena minulla on kolotuksia vähän siellä ja täällä, mutta toivon, että ne hellittävät ensimmäisten kesälomapäivien myötä. Myönnetään, että yritin olla loman kynnyksellä vähän turhan ahkera. Noh, nyt ainakin tiedän, missä jaksamiseni rajat kulkevat. Jospa osaan jatkossa tehdä parempia päätöksiä lisätöiden suhteen. 

Ajatuksenamme on suunnata lomailemaan rannikkoa kohti. Tarkoitus on käydä ainakin pyörähtämässä Loviisassa ja jatkaa matkaa siitä sitten jonnekin. Loviisa on minulle aivan uusi tuttavuus, mutta selaamieni valokuvien perusteella se näyttää varsin tunnelmalliselta pieneltä kaupungilta, josta löytyy merellisiä näkymiä, kartanotunnelmaa ja suloisia puutaloja. Kauniita puutarhapihoja unohtamatta. 

Palkitsin itseni kesäloman kunniaksi museokortilla. Mihin sitten ikinä päädymmekään luvassa on museoita ja näyttelyitä koko rahan edestä. Odotan jo kovasti, että päästään lähtemään reissuun. Ehkä aivonikin siinä vaiheessa hoksaavat, että olen lomalla. Näin yövuoron jälkeen kun ajatukset tuppaavat pyörimään vielä pitkälti työasioissa. Seuraavan kerran menen töihin heinäkuussa, joten enköhän minä ehdi irroittautumaan kaikista turhanpäiväisistä ajatuksista. Voin vain olla ja nauttia kesästä.

Ei kommentteja: