tiistai 25. huhtikuuta 2023

Uusi aukeama

 
Suuntaamme puolison kanssa sinnikkäästi eteenpäin kuin mummot lumihangessa. Mokoman lähdön jälkeen olemme olleet entistäkin läheisempiä. Kissaton koti ja lämpimät säät ovat houkuttaneet lähtemään pois kotoa. Ihan vaikka satamaan kävelemään tai pyöräillen lammen rantaan joutsenia katsomaan. 

Varasimme myös toukokuulle hotellin Helsingistä parille yölle. Ajatus on hankkia museokortit, suhailla ympäri kaupunkia ja nauttia kulttuurista koko rahalla. On mukavaa, että on jotain odottamisen arvoista kalenterissa. Aiemmin matkoja suunniteltiin muiden ihmisten aikataulujen mukaan, että kissan hoito ja lääkitys saatiin turvattua. Nyt reissuja voi varata, kun siltä nyt sattuu tuntumaan. Tänäänkin lähden ylimääräiseen yövuoroon tienaamaan matkabudjettia johonkin tulevaan kesän reissuun.

Valokuvissa Ikeasta viime viikolla poimimani Marimekon tarjotin. Paljon muutapa siltä kierrokselta ei mukaan lähtenytkään, mutta oli mukavaa kulkea, ihmetellä ja katsella. Kyllähän tuota tarjotinta katsellessa tulee kesä ja meri mieleen. Kuulen jo miltei lokkien kirkumisen korvissani. Ilta-aurinko loihtii muuten aivan samanlaisia väräjäviä raitakuvioita tuohon meidän olohuoneen seinälle.

Nyt valmistaudun lähtöön. Onneksi on vain tämä yksi yö jäljellä. Huomenna voin heittäytyä sohvalle. Puolisolla on flunssa, joten mitään suunnitelmia tuleville vapaille meillä ei kerrassaan ole. 

2 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Oijoi, hotelliyö Helsingissä!! 😃
Sattumoisin minäkin olen menossa Helsinkiin hotelliin sisareni kanssa kuun lopussa. 😄
Ihanaa kevättä (kaikesta huolimatta). ❤️

Mannaryyni kirjoitti...

Hei Thilda! Toivotaan, että sää suosii reissujamme. Meillä olisi toiveena käydä reissullamme Roihuvuoressa kirsikkapuita katsomassa. Kukinta olisi ihanaa nähdä, mutta jotenkin epäilemme, etteivät ne vielä meidän reissumme aikaan kuki. Loppukuusta se saattaisi olla jo todennäköisempää. Pistäppä mieleen, jos kirsikoiden kukinta kiinnostaa. Kiitos, sinulle myös!