keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

Vapaapäivän fiilistelyä

 


Lunta, lunta ja vähän enemmän lunta. Oikein vetistä sellaista. Ikkunalaudoilla ripisee ja rapisee, kun vesipisarat putoilevat. Ajatus oli ajella näillä vapailla Kuopioon kiertelemään kulmia, piipahtaa lounaalla ja vilkaista Ikean kevätvalikoimaa. Koska luvassa on vain huonoa ajokeliä, niin päätimme jäädä kotiin. Eilen paistettiin pizzoja ja avattiin viinipullo. Tänään laiskotellaan kissan kanssa sängyssä. On ihanaa, että kissaystävä on nukkumassa tuossa vieressä. Tiedostan joka päivä, että aika on käymässä vähiin.

Eilen lähdin heti aamukahvin jälkeen lounastreffeille työkaverin kanssa. Olin kaupungilla vähän etuajassa, joten poikkesin aikani kuluksi Marimekossa. Siltä reissulta mieleeni jäi kummittelemaan tummansinisen ja pellavan värinen sisustustyynyliina, jonka kävin sitten myöhemmin kotiuttamassa.

Tuon samaisen työkaverin kanssa meillä on varattuna hotelli Helsingistä pariksi yöksi kesäkuulle. Haimme molemmat sille viikolle kesälomaa, mutta emme saaneet järjestymään. Onneksi esimies lupasi, että minä pääsen reissuun vapaapäivien turvin. Majoitusta pyörittelimme hetken verran, lopulta valitsimme Kluuvissa sijaitsevan Solo Sokos Hotel Helsingin. Työkaverini toivoo pääsevänsä Suomenlinnaan, muita reissusuunnitelmia meillä ei vielä ole. Tykkäsin kovasti ajatuksesta, viimekesäinen Suomenlinnan reissu oli hieno kokemus. Lautan sijasta aiomme matkata kohti Suomenlinnaa vesibussilla. 

Vapaapäiviä oli tarkoitus olla viisi. Otin lauantaille lisätöitä. Aion paiskia duunia aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Pitkät päivät eivät ole minun juttuni, mutta jos nyt tämän kerran...

Ei kommentteja: