perjantai 13. toukokuuta 2022

Pitkästä aikaa täällä taas

 

Tuli suunniteltua pidempi tauko bloggailuun. Kiitos koronan. Oli suuri tautirypäs töissä, ensin sairastuivat asiakkaat ja heti perään työntekijät. Minulla piti olla pidempi vapaapäivien putki (yhteensä 10 päivää) yövuoron jälkeen, mutta olin jo heti ensimmäisen vapaapäivän päätyttyä hälytysluonteisesti yövuorossa. Jospa nyt viikonloppuna puhelin olisi kiinni. Tarvitsen kipeästi pienen hengähdystauon. 

Ylimääräistä stressiä ovat tuottaneet yläkerran naapurit, jotka ovat käynnistäneet meluisan remontin. Viime kesästä eteenpäin kuuntelimme lähes puolen vuoden ajan katuremonttia. Sen jälkeen vierusnaapurissa remontoitiin kolmen kuukauden verran. Kun se tuli päätökseen alkoikin jo tämä. Olemme päätyneet katselemaan taas muita asumismuotoja. Ehkä kerrostalo ei vain ole vuorotyöläisten paikka.

Parin viikon päästä tämä koronahässäkkä on toivottavasti jo takanapäin. Silloin minä karkaan itsekseni minilomalle Helsinkiin. Hotellivaraus on jo tehtynä. En ole käynyt Helsingissä vuosiin, joten odotan innolla lähtöä. Tarkoitus olisi pyöriä kaupungilla, katsella merta ja hengailla kylpytakissa kauniissa hotellihuoneessa. Siihen vielä hyvää ruokaa ja lasillinen kuplivaa. Sukulaisiakin olisi ihanaa nähdä. Katsotaan, saanko tapaamisia järjestettyä. Kesälomien vahvistaminen on edelleen tekemättä. Jotain kivaa minun oli ihan pakko tähän loputtomalta tuntuvan odotuksen keskelle itselleni järjestää.

Ei kommentteja: