lauantai 30. huhtikuuta 2022

Suloista Vappua!

 


Laakeat samppanjalasit löysin Kuopiosta. Kuohujuoma on raparperikivennäisvettä, sillä pitihän laseja päästä kokeilemaan ja valokuvaamaan. Jospa kesällä laseja pääsisi kilauttamaan aidolla kuohuvalla.

Kiirettä on pitänyt. Alkuviikko istuttiin autossa. Ensin ajeltiin kissan kanssa Kerimäelle anoppilaan, sieltä jatkettiin päivää myöhemmin miehen kanssa kahdestaan Kuopioon (meillä oli käyttämätön hotellilahjakortti, joka veteli viimeisiään) ja lopuksi taas kurvailtiin Kerimäen kautta hakemassa kissa. Reissuun lähdettiin maanantaina ja kotiin palattiin torstaina. Oli pakko, sillä minulla oli iltavuoro.

Lomalla ehdimme viettää aikaa appivanhempien kanssa, katsastaa Matkuksen ostoskeskus ja Ikea sekä syödä ja juoda hyvin. Miniloma kolmessa päivässä oli ihan hyvä ajatuksena, mutta käytännössä jäi kieltämättä kiireen maku suuhun. Noh, jospa kesälomalla ehtisi vähän enemmän. Työpaikalta piti saada kesälomien varmistus tällä viikolla, mutta mitään ei kuulunut. En osaa edes kuvitella, mihin lomani sijoittuu. Toiveenani oli saada edes yksi viikko lomaa heinäkuulle. Puolisoni kun lomailee silloin. Loput lomasta voikin olla sitten pieninä palasina pitkin syksyä. Myönnän, että hieman hirvittää.

Vappua vietämme hyvinkin arkisissa tunnelmissa. Aamupäivällä kävimme sohvaostoksilla ja laitoimme uuden sohvan tilaukseen. Sen jälkeen olemme pesseet pyykkiä, syöneet ja olleet vain. Minun vapaani jatkuvat aina tiistaihin saakka, mutta miehen on oltava aamuvuorossa jo huomenna kuudelta.

Ei kommentteja: