tiistai 7. joulukuuta 2021

Itsenäisyyspäiväviikonlopun tunnelmia

 


On tuntunut viime aikoina, että elämä on yhtä vastatuuleen rämpimistä. Ensin venähti selkä. Sitten hajotin viimeisessä yövuorossa hampaani puraisemalla reippaasti ruispalasiivua. Hammas lohkesi pitkittäissuuntaisesti, joten en usko sen olevan pelastettavissa. Olenkin menossa tänään varaamaani hampaanpoistoon ja pelko kasvaa tunti tunnilta. Aamupäivällä kotitöiden parissa huomasin, että vasenta rannetta särkee pienikin liikahdus. Onkohan siinä nyt joku uusi ongelma aluillaan?

Itsenäisyyspäiväviikonloppu meni rennosti kotona. Sen verran poikkesin ulkona paukkupakkasissa, että vierailin miehen siskon ja miehen veljen vaimon kanssa Kenkäveron kartanon joulutapahtumassa. Olihan siellä taas niin paljon nähtävää ja koettavaa. Kartanon piha-alue oli valaistu kokonaisuudessaan valoketjuin ja kynttilöin. Tuli jouluinen mieli jo siitä. Pihan kojuisssa ja sisätilan myymälöissä oli esillä käsitöitä ja herkkuja jokaiseen makuun. Kyllähän sieltä jokunen joululahja lähti pukinkonttiin. 

Sen verran olen innostunut tässä viime aikoina, että olen aktivoitunut Instagramissa. Ihan näitä samoja valokuvia minulla on täällä ja siellä. Ajattelin, että miksipä en laittaisi kuviani sinnekin, kun tili on kerran jo valmiiksi olemassa. Minut löytää sieltä nimellä vivahteita, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan.

Ei kommentteja: