sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Suloinen sunnuntai

 


Melkoisen tasaisen tylsää arkea olen viime aikoina elellyt. Töissä olen käynyt normaalisti. Vapaapäivinä sitten olen hoitanut kaiken maailman velvollisuuksia, kuten ravannut hammaslääkärissä. Niistä reissuista toipuminen on ottanut aikansa. Lähinnä tosin henkisesti.  Nyt kaikki suurimmat velvollisuudet alkavat olla onneksi jo takana päin. Jospa seuraavina vapaapäivinä olisi jotain vähän hauskempaa luvasssa. Sitä ennen on tosin aika monta työpäivää edessä. Tänäänkin olen menossa kahdeksi iltavuoroon.

Uuden sohvapöydän myötä olen pyöritellyt olohuoneen sisustusta uusiksi. Ruskea väri on miellyttänyt silmääni siinä määrin, että kaikki omistamani ruskeat sisustustavarat ovat päätyneet olohuoneeseen. Olohuoneessa aiemmin ollut harmaa matto ei enää sopinut tunnelmaan, joten kaivoin kaapista villamaton, jota käytin viimeksi viisi vuotta sitten, kun asuin työn vuoksi toisella paikkakunnalla. Valkoinen matto sopii hienosti tumman lattian väriin. Onneksi en tullut koskaan laittaneeksi tuota myyntiin.

Olisi mukavaa istua tässä kirjoittelemassa ja tunnelmoimassa, kun on kerrankin hiljaista. Miellyttävää, että katutöiden meteli on hetken aikaa tauolla. On mukavaa kuulla välillä omat ajatuksensa. Nyt suuntaan suihkuun ja töihin. Mukavaa alkavaa viikkoa toivotan, nauttikaa aurinkoisista kesäpäivistä!

Ei kommentteja: