maanantai 28. kesäkuuta 2021

Mansikalta maistuu

 

Tarkoitus oli kirjailla kuulumisia ennen vapaita, mutta työviikko oli väsyttävämpi kuin olin osannut kuvitellakaan. Yhtenä yönä unet jäivät kolmeen tuntiin ja sitä paikkasin sitten seuraavana yönä nukkumalla siitäkin edestä. Eilen taas tein töitä sekä aamuvuoron että iltavuoron, enkä jaksanut kotiin tultuani enää yhtään mitään. Nyt en suo työlle ajatustakaan, ansaitut vapaat ovat alkaneet. 

Pari valokuvaa ehdin sentään viikonlopun aikana nappaamaan. Ihan vain sen takia, kun satuin herkuttelemaan juhannuksena mansikoilla. Tarvitseeko mainitakaan, että herkullisia olivat. Nuo samat Marimekon mukit vilahtelevat nyt jokaisessa postauksessa, mutta minä olen nyt niin ihastunut noihin, etten enää muita suostu käyttämäänkään. Jospa seuraavalla kerralla jotain uutta ja ihmeellistä.

Jotain edistystä täällä kotonakin. Sain siivottua parvekkeen kesäkuntoon ja pesin parvekelasit. Olen käynyt parina aamuna istumassa siellä kahvimukin kanssa nauttimassa aamun viileydestä. Kasveja parvekkeella ei vielä ole, mutta jospa ehtisin näillä vapailla viimein perehtymään asiaan.

Kylläpäs aika rientää kirjoitellessa. Kipaisen tästä nyt suihkuun ja sitten ryhdyn puuhaamaan. Tälle päivälle on nimittäin luvassa paljon suunnitelmia. Kaikkea hyvää seuraavaan kertaan saakka!

Ei kommentteja: