keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Ruusulakanoissa
Viikkoja on vierähtänyt ja luulisi, että näppäimistö suorastaan laulaisi kaiken sen jälkeen. Täytyy kuitenkin myöntää, että hiljaista on. Pääni lähes humisee tyhjyyttään. Pääsiäisen jälkeen olen tehnyt lähinnä töitä, töitä ja vähän lisää töitä. Olen ollut mielestäni niin ahkera, että palkitsin itseni Marimekon ystävämyynneistä tekemilläni löydöillä. Ostoskoriin päätyivät mm. valokuvassa näkyvät Maalaisruusu-lakanat. Kuparinen väri sopii ehkä syksyn aikaan paremmin, mutta ihanat ne ovat silti.

Kolmen viikon päästä aloittelen jo kesälomaani. Hurjalta kuulostaa, tiedän. Maassa kun on lunta, eivätkä koivutkaan vielä viherrä. Lomasuunnitelmia olen yrittänyt silti koota. Maaseudulla on ainakin tarkoitus poiketa. Jokin pieni kesälomareissukin olisi mukava. Ei minnekään kovin kauas, jos vaikka Jyväskylään. Tai ehkä Joensuuhun. Vapaa-ajallani olen metsästänyt persoonallista pientä hotellia, jossa olisi mukavaa istua kauniissa huoneessa skumppalasi kourassa ja juoda malja kuohuvaa kesäloman kunniaksi.

Kesälomalle on luvassa myös kylpyhuoneen lattiaremonttia. Eteisen tapetitkin haluaisin nähdä vihdoin ja viimein seinällä. Tapetointiavun piti tulla jo talvella, mutta aika peruuntui. Uusi aika jäi sopimatta heikentyneen koronatilanteen takia. Sen jälkeen en ole yksinkertaisesti saanut aikaiseksi. Jospa huomisella vapaapäivällä saisin otettua itseäni niskasta kiinni ja pistäisin tuulemaan.

Ei kommentteja: