perjantai 22. maaliskuuta 2024

Keväisen keltaista

 
Minun pitäisi olla tänä viikonloppuna kylpylässä juhlistamassa miehen siskon 50-vuotissyntymäpäivää. Viikon puolivälissä perumismääräaika veteli viimeisiään ja töissä oli jos jonkinlaista tautia liikkeellä. Odotin sairastuvani itse tai sairastuttavani puoli sukua, joten päädyin perumaan menoni. En ole sairastunut, mutta heräsin tänään kuuden työpäivän putken jälkeen selkä niin jumissa, etten meinannut saada itseäni liikkeelle ja sängystä ylös. Särkylääkkeen ansiosta elämä on taas jokseenkin mallillaan.

Aptekkiin oli ihan pakko köpötellä tänään. Samalla reissulla kävin ruokaostoksilla ja kukkakaupassa. Perunanarsissi tuo mukavasti kevään ja pääsiäisen tunnelmaa lumisateen keskelle. Löysin kaapista vielä väriin sopivan iloisen kynttilänkin. Muistan ostaneeni tuon pari kesää sitten elokuussa jostain suloisesta sisustusputiikista, kun yövyin Helsingissä Hotel Vaakunassa. Mukavaa, että keksin ottaa tuon viimein käyttöön. Kynttilän keltainen väri piristää silmääni kuin vitamiini. Että tervetuloa vaan kevät.

Eipä tässä ole töiden lisäksi juuri muuta elämää ollut. Kuusi työpäivää, joista puolet oli yövuoroja. Vapaa-ajallani olen joko nukkunut tai maannut vuoteessa toivoen nukkuvani. Lisääntyvä valon määrä kun tuo omat haasteensa vuorotyöläisen nukkumiskuvioihin. Kesää kohti se siitä onneksi helpottuu.

Viikonlopuksi olisi luvassa töihin liittyvän tenttimateriaalin kahlaamista läpi. Mies on koko viikonlopun töissä, ulkona on kurja keli, minulla selkä kipeä, eikä näkyvissä ole mitään virikkeitä tai häiriötekijöitä. Nauttikaa te muut, minä jään tänne halailemaan läppäriäni. Oikein hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Onnea luku-urakkaan ^_^

Mannaryyni kirjoitti...

Lämmin kiitos 😘