perjantai 8. lokakuuta 2021

Päivän väripilkkuja

 On vapaapäivä. Nukuin yövuorojen jälkeiset univelat pois ja haahuilen kotona äidin neulomissa villasukissa vailla päämäärää. On vähän levoton olo. Kuljeskelen ikkunan luota ikkunan luo ja tuijottelen kelloa. Johtuu kai siitä, kun on sovittuja menoja iltapäivälle. Jospa osaisin ottaa rennommin illalla.

Kaivelin kameran esille harvinaisen valoisan päivän kunniaksi. Iloitsen tänään väreistä. Ulkona on kauniin syksyistä. Aurinko paistaa hetkittäin ja puut hehkuvat silloin kultaisen keltaisina. Kotona väripilkut löytyvät pienistä yksityiskohdista ja sängyn pussilakanoista. Kissan mielestä värikkäät kukat ovat arveluttavia. Niitä on hipaistava varovasti ohi kulkiessa. Ties vaikka karkuun yrittävät.

Viime viikonlopuna oli tarkoitus nauttia vapaista. Lauantaiksi lähdin kuitenkin töihin, kun tarvittiin. Huomennakin suuntaan lisätöihin. Entiseltä työpaikalta kysyttiin töihin tänään, mutta oli pakko sanoa ei. Alkaa nimittäin tuntua siltä, että pieni loma olisi paikallaan. Onneksi meillä onkin sellainen kalenterissa varattuna. On ihan hyvä vaihtaa välillä maisemaa ja hengähtää hetken verran. 

Nyt suuntaan lounaalle ja sitten on luvassa niitä iltapäivän rientoja. Nauttikaa syksyn päivistä!

Ei kommentteja: