torstai 29. elokuuta 2024

Täydellinen päivä

 












Matalan kynnyksen bloggausta tänään. Kaikki päivän kuvat on napsittu kännykällä talteen. Tertin kartanon puutarhalounaalle en ottanut kameraa mukaan. Olin juuri käynyt siellä kameroineni pyörimässä, joten kuvittelin pärjääväni hyvin ilman. Paikan päällä teki kuitenkin mieli tallentaa hieman tunnelmia sieltä ja täältä. Tällä kertaa sain kuvattua kaunista päärakennustakin ilman objektiiviongelmia.

Lounaan söimme kahvilan lasitetulla terassilla, josta on näkymä suoraan kauniiseen puutarhaan. Tarjolla oli runsas salaattipöytä ja ihanat tuoreet leivät. Pääruoaksi otin haukiwallenbergia sitrusvoikastikkeen ja tilliperunoiden kera sekä puutarhaisen kasvislisäkkeen. Jälkimakuina maistelin marjarahkaa, kahvia ja vaniljafudgeja. Lounasruoka oli hyvää, muttei mitään maailmanluokan sapuskaa. Ehkäpä puolison kanssa illalliselle joskus. Tekisi mieli majoittuakin tuonne. Nauttisimme olostamme kyllä.

Myöhemmin iltapäivällä pääsin metsään - ja millaiselle paikalle. Harmitti, etten ymmärtänyt pakata kameraa matkaan. Pitkospuita pitkin oli suorastaan nautinnollista tallustella. Otin välillä kengätkin pois tunteakseni paremmin. Harvoin löydän niin täydellisen rauhan kuin tuolla. Hiljaisuuden keskellä kuulin vain tikan nakutuksen läheisessä puussa. Edes järven vedenpinta ei liikahtanut koko aikana. 

Ei kommentteja: