sunnuntai 18. elokuuta 2024

Hetki prinsessana

 










Kävin harrastetyöhöni liittyen Tertin kartanolla eilen. Päärakennuksessa oli juhlat ja piha parveili aika nopeasti juhlavieraita. En ehtinyt nappaamaan kartanosta kunnollista ulkokuvaa teknisten syiden takia. Objektiivin kanssa oli taas jotain häikkää - ja tyrin mahdollisuuteni siinä. Onneksi sain prinsessahetkeni myöhemmin, kun söin yrttisokerikakkua ruusun terälehdillä ja kermavaahdolla. Kyllähän tuolla kartanon mailla olisi halunnut pyöriä enemmänkin. Harmitti, kun piti lähteä kaupunkiin.

Katsoin perjantaiyönä ahmimalla Yleltä 6-osaisen tv-sarjan Bardot, joka kertoo Brigette Bardotin elämästä teinivuosista aina 26-vuotiaaksi. Tai oikeastaan olin aloittanut katsomisen jo kesälomallani, mutta sittemmin unohtanut koko sarjan. Nautin suuresti Ranskan kesäisistä maisemista, Brigetten tyylistä sekä pääosan esittäjästä Julia de Nunezista, jossa oli samaa henkeä kuin Brigettessä.

Työkeikkaketjuun oli tullut aamulla tarjolle yövuoro ensi yöksi. Se ei herättänyt minussa minkäänlaista kiinnostusta, koska olen lähdössä Kuopioon huomenna. Kun yövuorolaista ei saatu, niin sitten töistä soiteltiin henkilökohtaisesti minulle. Koska pula oli suuri, niin lupasin mennä. Nyt on jotenkin pasmat sekaisin, enkä oikein tiedä, että mihin tämä päivä pitäisi käyttää. Nukkumiseen varmaan. Matkakassiakin pitäisi tässä päivän aikana pakata, on nimittäin tarkoitus olla reissussa yön yli. 

Ei kommentteja: