torstai 22. elokuuta 2024

Kalasääski

 




Kaunista sekä laadukasta suihkuverhoa on vaikea löytää. Tiedän tämän, koska olen aika kauan yrittänyt. Kalasääski-verhon löysin alkukesästä Marimekon valikoimasta. Olen ollut todella tyytyväinen hankintaani. Kangas on jämäkkää - ja se asettuu kauniisti vähällä vaivalla. Verho ilahduttaa myös visuaalisuudellaan. Maija Isolan 1960-luvulla vapaasti maalaamat raidat ovat eläväiset. Tästä on toivottavasti iloa pitkään.

Eipä tänne kuulu kurjuutta kummempaa. Vai miten sitä nyt onkaan tapana sanoa? Viimeisimmässä yövuorossa ilmalämpöpumput viilensivät niin tehokkaasti, että aamuyön tunteina keuhkoputkessa alkoi tuntua oudolta. Sammuttelin pumput pois ja etsin toppatakkia lämmikkeeksi. Vahinko oli jo kuitenkin ehtinyt tapahtua. Kuopion reissulla rupesin yskimään ja kohta olinkin jo korkeassa kuumeessa. 

Matkaltani kotiuduin uutuuttaan kiiltelevän kuumemittarin, särkylääkelaatikoiden ja nenäliinapakettien kera. Näillä mennään nyt. Olen sairauslomalla loppuviikon parannellen itseäni. Ensi kertaan murut!

2 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Kaunis suihkuverho ♡ Parempia vointeja sinulle!

Mannaryyni kirjoitti...

Kiitos toivotteluista. Yskänpuuskat ovat vielä aika raastavia, mutta kohti parempaa on suunta 😊