lauantai 27. heinäkuuta 2024

Kerran kesässä

 











Harrastetyöni peruuntuivat tältä viikolta - ja se harmitti. En jäänyt piehtaroimaan pettymykseni kanssa kotinurkkiin, vaan nappasin saman tien pyörän alleni ja suuntasin kamerani kanssa Kenkäveron kartanolle. Tarkoitus oli istahtaa kahvikupilliselle ja kakkupalaselle, mutta arvatkaapa vain, maltoinko. Kiertelin ensin kartanon pihapiirin ja sen rakennukset läpi ja kävin moikkaamassa kanoja sekä lampaita. Lopuksi notkuin pitkään käsityöpuodissa korvakoruhyllyillä. Ihastuin päätä pahkaa yksiin vanerisiin korvakoruihin, mutten niitä lopulta edes ostanut. Onhan noita korvakoruja nimittäin nurkkiin jo pesiytynyt ennestään. Mitäs olette mieltä, pitäisiköhän naputella aiheesta joskus ihan oma postauksensa?

Seuraava kartano, johon aion vielä tämän kesän aikana suunnata on Tertin kartano. Saimme talvella miehen siskolta syntymäpäivämuistamiseksi lahjakortin Tertin puutarhalounaalle. Olen odottanut kuola valuen sopivaa ajankohtaa istahtaa puutarhan pöytään jo siis aika kauan. Luvassa onkin maailmanluokan sapuskaa, sillä National Geographic -lehti on nostanut Tertin kartanon Best of the World 2024 -ravintolalistaukseensa, jossa esitellään 21 kulinarismin jalokiveä eri puolilta maailmaa. 

Tällä viikolla olen iloinnut siitä, että sain vihdoin ja viimein kodin ikkunaverhot pestyä. Verhojen peseminen on ehdoton kotityöinhokkini. Kaverini neuvoi nostamaan verhot suoraan pesukoneesta ikkunaan. Tein työtä käskettyä - ja havaitsin sen hyväksi keinoksi. Ei enää silitystä. Ihanaa.

6 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Verhojen peseminen on inhokki täälläkin kun pitää kaikki nipsut irroitella. Minäkin ripustan pestyt suoraan takaisin, helppoa ja kätevää ^__^

Thilda kirjoitti...

Pitäisi! Eli lisää korviksista, toki 😍!
Wau, kartanoita!! Ja tuollainen gourmetpaikkakin vielä! 😋 Hiukan kaukana vaan meiltä.

Mä en tiedä mikä ihmeen blogitauko mulla on ollu muiden blogien seuraamisessa, mutta koetan palailla hiljaksiin.

Thilda kirjoitti...

Vielä pitää sanoa, että oon tässä juuri selaillu sun blogia jostain helmikuulta asti ja voi että mä rakastan sun kuvia! Oikein sieluun sattuu hyvällä tavalla. 😍

Mannaryyni kirjoitti...

Harmi, että sain tietää tämän vasta nyt. Mihin kaikkeen olisin voinutkaan säästyneen aikani käyttää? 😂

Mannaryyni kirjoitti...

Selvä, palataan siis jonain päivänä korviksiin 👌😁 Kartanollekin ajattelin kameran ottaa. Siellä on varmasti vaikka mitä ihanaa kuvattavaa.

Eihän sitä nyt aina jaksa. Tervetuloa vaan uudemmankin kerran!

Mannaryyni kirjoitti...

Kiitos ❤️ Kesä on kyllä ihanaa valokuvausaikaa...