lauantai 6. huhtikuuta 2024

Pääsiäistunnelmia

 













Elämä on ollut lisätöitä ja tenttimateriaalien läpi kahlaamista. Kaikki muu on ollut viime viikkoina tauolla. Eilen naputtelin viimeiset tentit onnistuneesti läpi. Olikohan niitä kaikkiaan kahdeksan vai yhdeksän? Vielä täksi illaksi aion suunnata työpaikalle, sitten jään nauttimaan elämästäni. Uimahallille tekisi ainakin mieli. Aion myös laiskotella sydämeni kyllyydestä. Sen ajatteleminenkin tuntuu nautinnolliselta.

Pääsiäisenä pidin pienen hengähdystauon kaikesta ja poikkesin puolison kanssa keväisessä Helsingissä. Talvipuutarhan kevätkukkien loistoa kävimme ihastelemassa. Pääsiäisenä liikkeellä oli muutama muukin ihminen. Hetken puikkelimme siellä ruuhkan keskellä. Minä tietysti napsin kännykällä valokuvia talteen. Sen jälkeen suuntasimme kävelleen Töölönlahdelle pitsihuviloita ihmettelemään. 

Hotellissa oli kieltämättä rentouttavaa. Kylpyammetta piti totta kai kokeilla. Kävin hankkimassa Lushista tuoksuvan kylpypommin varta varten. Kylpytakkielämä ilman kokkaamista kelpasi meille kyllä kiireisen arjen jälkeen. Omalta parvekkeelta tiirailtiin maailman menoa ja lämmiteltiin auringonpaisteessa. Oli onni, että ehdittiin nauttia. Siihen jäi aurinko ja lämpö. Keväästä nyt puhumattakaan.

Nyt laitan eväitä ja sittenpä lähdenkin tallustelemaan reppuineni tuonne takatalven keskelle. Seuraava blogipostaus tulee vähän nopeammin, sen lupaan. Nyt minulla on aikaa hengailla kameran kera.

Ei kommentteja: